Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Diep in de zee

€ 14,95
Bestellen
Nog 4 beschikbaar


Beschrijving

Helaas is de knutselbox van juli uitverkocht. Maar, geen probleem! We hebben nog enkele "Diep in de zee" knutselboxen. Bestel snel hierboven!Het is bijna zomer! Dat kunnen we al merken aan het lekkere weer. De zon schijnt en een hoop mensen gaan naar het zwembad (in eigen tuin) of naar het strand. En bij het strand, hoort de zee. Maar wat zit er eigenlijk allemaal in de zee? Diep in de zee wonen een heleboel dieren en is er een prachtige onderwater wereld. In deze Knutselbox nemen we jou een beetje mee in die onderwater wereld!

De Knutselbox bevat 6 knutselwerkjes. Alle knutselmaterialen die je nodig hebt zitten in de box (met uitzondering van de basis producten (zie FAQ)). Ook zit er een boekje bij met een stap voor stap handleiding van de werkjes inclusief foto's. Succes gegarandeerd!


Onderwater wereld
Met vissen, zeewier, water, zand en schelpen knutsel jij je eigen super mooie onderwater wereld!


Zeedieren vangen
Je maakt helemaal je eigen hengel spel met dit werkje! Knutsel zeedieren en een hengel. Wie kan de meeste zeedieren vangen?


Vissen beplakken
Ken je het boekje ‘De mooiste vis van de zee?’. Die vis heeft allemaal prachtige gekleurde schubben. Met dit knutselwerkje beplak je een 3D vis met mooie schubben.


Zeedieren
Maak allemaal verschillende zeedieren op een speciale manier. Waar ga jij ze neerzetten?


Schommelende zeemeermin
Ze zeggen dat onder water zeemeerminnen en zeemeermannen leven. Maar of dat echt zo is.. Dat weten wij niet! Deze zeemeermin houdt in elk geval heel erg van schommelen.


Krimpfolie
Ken jij krimpfolie? Dat is heel bijzonder materiaal. Eerst kleur je het mooi in en dan gaat het in de oven. Wat zal er mee gebeuren als het uit de oven komt?