Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Dit ben ik

€ 14,95
Bestellen
Nog 5 beschikbaar


Beschrijving

Op zoek naar onze peuterbox (1,5 - 4 jaar)? Bestel de peuterbox van augustus hier!

Deze maand sta jij in het zonnetje! Ons thema is namelijk: Dit ben ik. Want wat zijn mensen eigenlijk bijzondere wezens he? Knutsel met ons mee over je eigen lichaam, de kleding die je draagt, je verschillende gezichtsuitdrukkingen en meer!

De Knutselbox bevat 6 knutselwerkjes. Alle knutselmaterialen die je nodig hebt zitten in de box (met uitzondering van de basis producten (zie FAQ)). Ook zit er een boekje bij met een stap voor stap handleiding van de werkjes inclusief foto's. Succes gegarandeerd!

Hieronder een overzicht van de knutselwerkjes wat in deze box zitten. Als je het als verrassing wilt houden, lees dan niet verder!

-- Deze box wordt vanaf 3 augustus verzonden--

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Weet jij nog uit welk sprookje deze bekende zin komt? Versier je eigen handspiegeltje met glimmende materialen. Leer je eigen gezicht echt goed kennen. Wie is de mooiste van het land?

Poppetje aankleden
Dit poppetje heeft alleen haar ondergoed aan en ze heeft het koud! Kleur haar kleren mooi in, knip ze netjes uit en geef haar dan een mooie outfit.

Uitdrukkingen flipboek
Je kunt superveel gezichtsuitdrukkingen maken. Probeer maar eens in de spiegel! Met dit werkje maak je op een creatieve manier een flipboek met een hele hoop gezichtsuitdrukkingen. Wie kan de gekste bek trekken?

Spaarpot in huis vorm
Maak van deze spaarpot je eigen huis of je droomhuis. Versier hem zoals jij dat wilt. Als je er klaar mee bent kun je hem gebruiken om een hele hoop geld in te sparen!

Zintuigen op een stokje
Elk mens heeft 5 zintuigen. Kun jij ze benoemen? Als je dit werkje hebt gemaakt wel!

Dit is waar ik woon
Waarschijnlijk woon je in een huis. Dat huis staat in een dorp of stad. Dat dorp of stad ligt in een provincie. Die provincie ligt in een land. Dat land ligt in een continent. En dat continent ligt op een planeet. Met dit werkje maak je al deze elementen op een creatieve manier.