Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Dit ben ik - peuter editie

€ 11,95
Bestellen
Genoeg beschikbaar


Beschrijving

Deze maand sta jij in het zonnetje! Ons thema is namelijk: Dit ben ik. Want wat zijn mensen eigenlijk bijzondere wezens he? Knutsel met ons mee over je eigen lichaam, de kleding die je draagt, je verschillende gezichtsuitdrukkingen en meer!

De peuter Knutselbox bevat 4 knutselwerkjes. Alle knutselmaterialen die je nodig hebt zitten in de box (met uitzondering van de basis producten (zie FAQ)). Ook zit er een boekje bij met een stap voor stap handleiding van de werkjes inclusief foto's. Succes gegarandeerd!

Hieronder een overzicht van de knutselwerkjes wat in deze box zitten. Als je het als verrassing wilt houden, lees dan niet verder!

-- Deze box wordt vanaf 3 augustus verzonden--

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Weet jij nog uit welk sprookje deze bekende zin komt? Versier je eigen handspiegeltje met glimmende materialen. Leer je eigen gezicht echt goed kennen. Wie is de mooiste van het land?

Poppetje aankleden
Dit poppetje heeft alleen haar ondergoed aan en ze heeft het koud! Kleur haar kleren mooi in, knip ze netjes uit en geef haar dan een mooie outfit.


Handen en voeten stempelen
Dit werkje is super leuk om te bewaren! Verf de handjes en de voetjes van je peuter en stempel ze op het papier. Wat een gekriebel! Succes gegarandeerd.

Gezichtje plakken
Waar hoort je neus? En je mond? En je ogen? Plak alle onderdelen van je gezicht op de juiste plek. Een heel leerzaam werkje voor de allerkleinste!