Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Ik word een kunstenaar!Beschrijving

Ben je wel eens in een museum geweest? Daar zijn allerlei prachtige kunstwerken zoals schilderijen en beelden. Die zijn gemaakt door kunstenaars. En met deze Knutselbox wordt jij ook een echte kunstenaar!

De Knutselbox bevat 5 knutselwerkjes. Alle knutselmaterialen die je nodig hebt zitten in de box (met uitzondering van gewone kinderlijm en een schaar). Ook zit er een boekje bij met een stap voor stap handleiding van de werkjes inclusief foto's. Succes gegarandeerd!

Schilderij maken met tape
Je krijgt van ons een echte canvasdoek én schilderstape. Daarmee maak je een prachtig schilderij. De schilderstape geeft een heel mooi effect.

Bloemig kunstwerk
Met dit werkje maak je een 3D kunstwerk. Uiteindelijk wordt het een bloem, maar waarmee je het maakt is nog een verrassing!

Onderzetter van mozaiek
Heb jij wel eens met mozaiek gewerkt? Dat zijn mooie gekleurde steentjes en daarmee maak je een hele mooie onderzetter. Ga jij hem cadeau aan iemand doen of hou je hem toch zelf?

Kunst op aquarelpapier
In deze box zitten bijzondere materialen, namelijk aquarelkrijt en aquarelpapier. Daarmee maak je hele mooi tekeningen.

IJsje stempelen
Ken jij de stempeltechniek? Die techniek wordt wel vaker gebruikt door kunstenaars. Jij gaat hem in deze box ook gebruiken om een lekker ijsje te stempelen. En het eindresultaat is heel leuk!