Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Terug naar schoolBeschrijving

Zoek je de peuterbox voor kindjes van 1,5 tot 4 jaar? Bestel de peuter knutselbox hier.

Het is september en de scholen zijn  weer begonnen. Met dit thema maken we allerlei leuke werkjes die passen bij het begin van het schooljaar. 

De Knutselbox bevat 6 knutselwerkjes. Alle knutselmaterialen die je nodig hebt zitten in de box (met uitzondering van de basis producten, zie FAQ). Ook zit er een digitaal boekje bij met een stap voor stap handleiding van de werkjes inclusief foto's. Succes gegarandeerd!

Hieronder een overzicht van de knutselwerkjes wat in deze box zitten. Als je het als verrassing wilt houden, lees dan niet verder!

Activiteiten aftelkalender
De scholen zijn weer begonnen! Nu staat er vast al een leuk uitje op de planning of misschien kijk je al uit naar de vakantie. We maken op originele wijze een aftelkalender zodat je kind alvast kan aftellen naar die bijzondere dag.

'Dit ben ik' kubus
Als je in een nieuwe klas op school komt moet je je altijd even voorstellen. Met de 'Dit ben ik' kubus activiteit vouw je zélf een kubus en kun je hier dingen over jezelf opschrijven en natuurlijk op tekenen.

Kunstwerk magneet
Op school worden er tal van kunstwerken gemaakt door onze jonge creatievelingen. Met deze kunstwerk magneet is je kind al lekker creatief bezig en zodra hij/zij thuiskomt met een tekening kun je deze hier aan ophangen! 

Monster boekenleggers
We maken met verschillende soorten wiebeloogjes en o.a. ijsstokjes ontzettend leuke monster boekenleggers. Super handig om te gebruiken tijdens het lezen, maar ook zó leuk om te maken.

Fotolijst
We maken op creatieve wijze helemaal zelf een fotolijst. Of moeten we zeggen foto-appel... 

Tijd capsule
Een geweldige manier om het je herinneringen van het schooljaar te bewaren. We maken een tijd capsule waarin je gedurende dit nieuwe schooljaar steeds briefjes kunt doen met herinneringen. Natuurlijk versieren we hem prachtig en aan het einde van het schooljaar mag je jouw 'tijdcapsule' openen.