Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Terug naar school - peuter editieBeschrijving

Het is september en de scholen (of kdv's) zijn (bijna) allemaal weer begonnen. Met dit thema maken we allerlei leuke werkjes die passen bij het begin van het schooljaar. Natuurlijk past het ook perfect bij de kindjes die (weer) naar het KDV of de peuterspeelzaal gaan.

De peuter Knutselbox bevat 4 knutselwerkjes. Alle knutselmaterialen die je nodig hebt zitten in de box (met uitzondering van de basis producten, zie FAQ). Ook zit er een digitaal boekje bij met een stap voor stap handleiding van de werkjes inclusief foto's. Succes gegarandeerd!

Hieronder een overzicht van de knutselwerkjes wat in deze box zitten. Als je het als verrassing wilt houden, lees dan niet verder!

Activiteiten aftelkalender
De scholen zijn weer begonnen! Nu staat er vast al een leuk uitje op de planning of misschien kijk je al uit naar de vakantie. We maken op originele wijze een aftelkalender zodat je kind alvast kan aftellen naar die bijzondere dag.

'Dit ben ik' kubus
Als je in een nieuwe klas op school komt moet je je altijd even voorstellen. Met de 'Dit ben ik' kubus activiteit vouw je zélf een kubus en kun je hier dingen over jezelf opschrijven en natuurlijk op tekenen.

Kunstwerk magneet
Op school worden er tal van kunstwerken gemaakt door onze jonge creatievelingen. Met deze kunstwerk magneet is je kleintje al lekker creatief bezig en zodra hij/zij thuiskomt met een tekening kun je deze hier aan ophangen! 

Appel rups
Op school wordt er natuurlijk ook lekker gesmikkeld van een stuk fruit. In deze activiteit zit er echter een rups in de appel (bah!). Gelukkig is deze appel niet om op te eten, maar is het maken wel ontzettend goed voor de fijne motoriek.