Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Nieuwe ontwikkelingen binnen Knutselbox Geschreven op: zaterdag 25 april 2020

Nieuwe ontwikkelingen binnen Knutselbox
We zijn altijd volop bezig achter de schermen om Knutselbox te laten groeien. En deze week kunnen we met trots 2 nieuwe, leuke ontwikkelingen onthullen!

Peuterbox
Er is veel vraag naar een Knutselbox voor de kleinere kindjes. We zijn maanden bezig geweest om te bekijken hoe we dit zouden kunnen realiseren. En nu is het dan eindelijk zover! Vanaf 28 april kun je naast onze gewone box ook een peuterbox bestellen! Deze zal altijd hetzelfde thema hebben als de gewone Knutselbox.

De peuter Knutselbox zit wel iets anders in elkaar, omdat deze helemaal gericht is op kindjes van 1,5 jaar tot ongeveer 3/4 jaar. De gewone Knutselbox is voor kinderen vanaf 3 jaar. Is jouw kindje tussen de 3 en 4 jaar? Dan zou je moeten kijken welke box meer bij jou peuter past. Sommige peuters kunnen al heel goed zelf knutselen, deze zouden dan de gewone Knutselbox kunnen proberen. Andere peuters hebben nog iets meer hulp nodig of voor hun is knutselen nog vrij nieuw. Voor deze kinderen past de peuter Knutselbox dan misschien meer. Het ligt dus heel erg aan jouw kindje zelf!

In de peuterbox zitten makkelijkere en minder werkjes. Er zitten 4 (vaak) platte werkjes. Platte werkjes houdt in dat er meer met papier wordt gewerkt en materialen zoals bijvoorbeeld een glazen potje worden in deze Knutselbox niet gedaan. Omdat deze box platter is en minderen knutselwerkjes bevat dan de gewone Knutselbox, is deze box in brievenbus formaat. Deze zal dus door de brievenbus bezorgd worden in plaats van als pakket. Dit betekent ook dat de verzendkosten goedkoper zijn, namelijk €3,95.

We zijn erg trots op onze peuter Knutselbox en hopen dat we veel kindjes weer mogen blijmaken hiermee!

Boekje heeft de folder vervangen
In elke Knutselbox zit altijd een folder met daarin stap voor stap beschrijving van de knutselwerkjes met foto's. Deze folder zul je vanaf de volgende box niet meer zien. In plaats daarvan hebben wij een boekje ontworpen!

In dit boekje staan natuurlijk alle beschrijvingen inclusief foto's zoals je van ons gewend bent. Maar ook tips, leuke weetjes en het belangrijkste van alles zijn de icoontjes. We hebben een set met icoontjes die altijd rechtsbovenin de bladzijde staat. Deze icoontjes geven aan welke ontwikkelingsgebieden je vooral stimuleert met dit werkje. In een vorige blog hebben we al eens geschreven over hoe goed knutselen voor de ontwikkeling van een kind is. Maar voortaan zul je altijd in een oogopslag zien waarom we voor een knutselwerkje hebben gekozen!


Voor nu zijn dat alle nieuwe aankondigingen. Achter de schermen zijn we altijd druk bezig, dus wie weet geven we binnenkort weer een update!

In verband met de meivakantie komen onze nieuwste Knutselboxen op 28 april al online en worden ze op 30 april verzonden! 'Ik word een kunstenaar' heeft weer leuke werkjes waarin we leren over kunst en kleuren mengen.
 

Plaats een reactie