Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Verras iemand met een mooie kleurplaat (4 gratis kleurplaten!) Geschreven op: donderdag 26 maart 2020

Verras iemand met een mooie kleurplaat (4 gratis kleurplaten!)
Zoek je ook nog leuke activiteiten om te doen met kinderen? De strijd tegen Corona heeft een groot deel van het land plat gelegd, we moeten thuis werken en scholen en kinderdagverblijven zijn dicht. Nu is het soms lastig om vermaak te blijven verzinnen. Knutselen is natuurlijk altijd leuk, maar het is nóg leuker als je hiermee ook iets voor een ander doet.

Gratis kleurplaten

Wij bieden daarom graag deze vier gratis kleurplaten aan, waarmee je iemand kunt verrassen. Maak iets leuks voor opa of oma die misschien alleen zit? Of misschien zit er iemand anders helemaal alleen die je graag een hart onder de riem steekt. Of hang hem gewoon lekker thuis op, om het huis wat op te fleuren.

Voor eenzame ouderen

In ons dorp is een leuk initiatief gestart waar alle kindjes iets moois knutselen voor de ouderen in het lokale verzorgingstehuis. Een aantal mensen hebben plastic bakken buiten staan waar knutselwerkjes in gelegd kunnen worden. Aan het einde van de maand worden deze bakken naar het verzorgingstehuis gebracht en worden de werkjes verdeeld onder de ouderen. 

Wie ga jij blij maken met de tekening(en)?

Klik hieronder op de tekening die je wilt hebben en druk hem af. 

gratis elven kleurplaat gratis olifanten kleurplaat gratis hond en kat kleurplaat gratis paashaas kleurplaat

Plaats een reactie