Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Dieren 2.0Beschrijving

Deze box wordt verzonden op maandag 5 oktober 2020!

Raaaawr, wat hoor ik daar? Is het een tijger of een leeuw? Nee, het is een grote verjaardagsbrul! Knutselbox.nl bestaat precies één jaar en dat vieren we door een vernieuwde versie van ons populairste thema te doen: Dieren. We gaan weer aan de slag om de mooiste werkjes van de leukste dieren te maken. Knutsel je mee?

De Knutselbox bevat 6 knutselwerkjes. Alle knutselmaterialen die je nodig hebt zitten in de box (met uitzondering van de basis producten, zie FAQ). Ook zit er een boekje bij met een stap voor stap handleiding van de werkjes inclusief foto's. Succes gegarandeerd!

Hieronder een overzicht van de knutselwerkjes wat in deze box zitten. Als je het als verrassing wilt houden, lees dan niet verder!

Tijger en Cheetah
We gaan met behulp van papieren bekers brullende tijgers en cheetahs maken. Deze sterke dieren zijn geweldig om te knutselen!

Bijen vingerpop
Bzzzzzzz, het is een bij! Deze lieve bij kan gelukkig niet prikken en maakt helaas ook geen honing. Je kunt hem wel als vingerpop gebruiken.

Kleine muis
Piep piep piep... Niet iedereen is fan van deze kleine beestjes, maar voor dit schattige knutselwerkje is niemand bang! We maken hem o.a. met een lepel!

Prachtige pauw
Wauw, een prachtige pauw met echte veren en mooie gouden ogen. Dit knutselwerkje is super leuk om te maken, maar ook prachtig om te zien als hij af is.

Dierenmobiel
Inkleuren en aan de slag met de mooiste strass steentjes en glitters. Daarna alles aan elkaar bevestigen en je krijgt een mooi decoratief werkje. Leuk voor op de slaapkamer bijvoorbeeld!

Luiaard
Nee, we hebben het niet tegen jou hoor! Dit gaat natuurlijk over het dier: de luiaard (of sloth in het Engels). Dit knutselwerkje is alles behalve sloom en je moet zeker niet lui zijn om hem te maken. Een super leuk werkje met fantastisch resultaat.