Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Ons verhaal

Hi!

Wat leuk dat je kennis met ons wilt maken! We stellen ons graag aan je voor. Wij zijn Yasmine en Naomi: twee zussen met kids. Knutselen zit ons in het bloed. 

Naomi heeft een pedagogische achtergrond en heeft veel ervaring opgedaan in de kinderopvang en als gastouder. Als geen ander weet ze welke knutsel- en doe-activiteiten kinderen écht leuk vinden en wat past bij welke leeftijd. En natuurlijk wordt daarbij de pedagogische invalshoek niet overgeslagen. Met ieder knutselwerkje worden andere vaardigheden getraind. Of het om de fijne motoriek gaat, oplossingsgerichtheid, creativiteit: met onze knutselbox komt alles aan bod (en meer).

Yasmine houdt zich al jaren bezig met succesvolle webshops op allerlei gebieden. Van het creëren van ongeëvenaard gebruiksgemak, tot snelle en efficiënte afhandeling van bestellingen. 

Wij vonden het een gouden combinatie om onze kennis en ervaring te bundelen en samen de leukste knutselbox van Nederland te beginnen :-)

Iedere maand stellen wij een nieuwe knutselbox samen met een ander thema. Een thema kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan seizoenen, feestdagen, actualiteit, grote nationale- en internationale gebeurtenissen en nog veel meer. Allemaal met de belevingswereld van kinderen in het achterhoofd. 

Een knutselbox bevat alle materialen die nodig zijn om het knutselwerkje te maken. Natuurlijk gaat dat verder dan wat kleurpotloden en papier. In de knutselbox zitten allerlei materialen die de creativiteit van kinderen prikkelt. Iedere knutselbox is daarnaast voorzien van duidelijke instructies met fotomateriaal. 

Dus, knutsel jij met ons mee? :-)

Groetjes en veel knutselplezier toegewenst,

Yasmine & Naomi