Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijden is de knutselbox geschikt?

De knutselbox is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Tot welke leeftijd kinderen de knutselwerkjes leuk vinden is heel persoonlijk. Wij gaan er van uit dat de knutselwerkjes zeker tot 10 jaar leuk zijn om te doen. Wel is het voor de jongere kinderen fijn als er begeleiding van een volwassene bij is.

Wat heb ik zelf nodig aan knutselmaterialen?

De knutselbox is voorzien van alle materialen die nodig zijn om de knutselwerkjes en doe-activiteiten te doen. Wel gaan we er van uit dat je zelf een schaar en lijm hebt.

Ik ben zelf niet creatief, is de knutselbox dan iets voor mijn kinderen?

Ja, juist! Ook als je zelf niets met knutselen hebt is de knutselbox een uitkomst. In de knutselbox vind je uitgebreide instructies met foto's. Dat moet dus helemaal goed komen.

Voor hoeveel kinderen is één knutselbox geschikt?

In een knutselbox zitten 5-6 knutselwerkjes en doe-activiteiten. Natuurlijk kan je deze knutselwerkjes verdelen over meerdere kinderen. De totale knutseltijd per knutselbox is ongeveer 4 tot 10 uur. Genoeg dus om meerdere kinderen urenlang creatief bezig te laten zijn.

Wat zijn de verzendkosten en levertijd?

De verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling binnen Nederland en € 7,50 naar België. Voor brievenbuspost binnen Nederland betaal je € 3,95. Doorgaans ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag.